Who's Online

В момента има 10 посетителя в сайта

facebook rss youtube 

tel

Хранителни добавки

 Хранителни добавки  

Със здравите тренировки се увеличава нуждата на организма от различни минерали, соли, витамини и други хранителни вещества. Проблемът е, че е много трудно ако не и невъзможно да си набавим всичко необходимо. Да направим менюто си така разнообразно, че да имаме достатъчно протеини, калций, магнезий, витамини и така нататък.

Ето къде идва мястото на хранителните добавки.Да, обаче много от тях не са качествени. Малко хора знаят, че повечето асоциации (в световен мащаб) не носят отговорност дали съдържанието на етикета им отговаря на действителноста. Разчита се на лоялноста на фирмите-производители, които имат мотив да правят качествени продукти, за да имат повече клиенти.

Ако нямаш опит,  това е доста притеснително. Как да напрвиш правилния избор? За това съм намерил 3-4 компании и не експериментирам много много.

Повечето от витамините, продавани в аптеките, са създадени изкуствено. Сигурно сте чували, че когато ги пиеш, трябва да почиваш. 10 дни пиеш, 10 почиваш. Това е смешно. Не можеш да си почиваш от витамини. Все едно да си почиваш от плодове и зеленчуци.

Всъщност си почиваш от други вредни вешества в таблетките, които се натрупват в черния дроб, бъбреците, и тн.

Същото е и с протеини, минерали, креатин, ел-карнитин ....

Ако искате цялото ви семейство да приема качествени натурални продукти (витамини, минерали, калций, електролити и др.), мога да ви консултирам.  :)

 
Home