Who's Online

В момента има 14 посетителя в сайта

facebook rss youtube 

tel

За нас - Карате клуб"Ронин"
Лъчезар Цветков

Здравейте, аз съм Лъчезар Цветков.2019 11 17 img 4327

  

Тренирам Карате-до от 1995 г. Това е моят живот. Имам втори дан Годжу-рю и съм дипломиран спортен треньор. Дълги години се състезавах и съм спечелил множество медали от национални първенства и различни турнири.

Тренирах при Сенсей Малин Малинов (шести дан Годжу-рю) и бях главен инструктор в неговия клуб до 2009 г. Оттогава ръководя мое собствено доджо към карате клуб "Ронин 11".

Доджото, което ръководя е ориентитано изключително към работа с деца и състезателна деиност, с множество групи разделени по възраст и степен на владеене.

Под мое ръководство в последните години, карате клуб "Ронин 11" неизменно е част от петте най-добри клуба в България, с много национални шампиони и членове на национлния отбор.

Клубът може да се похвали с Радослав Вакарелов - Европески Шампион, като в цялата история на българското карате, състезателите постигнали такъв успех се броят на пръстите на едната къка.

Също така имаме медали от Балкански първенства, Световни лиги, Световни и Европейски първенства по стил, а медалите от междонародни турнири са неизброими!

Очакваме ви! Станете част от най-добрия клуб по карате за деца!

 
Home За нас