Who's Online

В момента има 20 посетителя в сайта

facebook rss youtube 

tel

Интервюта


Какво означава Ронин?

ronin

Какво означава ронин?


Ронин най-просто казано означава самурай без господар. Но може да се разгледа и в доста по-дълбок смисъл. Най- малко в две посоки - положителна и отрицателна, тъмна и светла. Като двете страни на монетата , като инг и янг, като това дали ще се откажеш или ще се бориш . . .

продължава> [Какво означава Ронин?]
 
Да победиш - Карате

karatewiner

Карате за деца Спорт за победители

Децата в карате трябва да се възпитават като победители!

Първото и най-важно нещо е да искаш да си победител. Ама наистина да го искаш. Да го жадуваш, да гориш.  Да се събуждаш с тази мисъл, тя да те следва през целия ти ден, да заспиваш с нея и да я сънуваш. Трябва да мечтаеш за целта си, да си я представяш. Да усещаш какво е чувството да си първи.

Сега идва моментът за действие! Победата е за този, който я иска повече. Нужно е да тренираш неуморно, с търпение и непримиримост. Дисциплина, постоянство и трудолюбие, това са нещата, които трябва да следваш по пътя към победата. Много хора казват, че искат да са шампиони, но колко от тях тренират като такива?

продължава> [Да победиш - Карате]
 
Карате - здраве за нашите деца

Карате - здраве за нашите деца    Движението и спортът са важни, но за съжаление все по-често са пренебрегвани поради липсата на време и наличието на куп удобства. Часовете, прекарани в седнало положение, в затворени пространства, пред компютъра или телевизионния екран, водят до натрупване на неизразходвана физическа енергия, а оттам – до раздразнителност, болки в гърба и хронична умора.

продължава> [Карате - здраве за нашите деца]
 


Home